Sećanje

Posted on Updated on

„Sudbina čovečanstva sadržana je u dubini njegovog sećanja“ – autor

2356. 12. 12. 20:25 Po Griniču. Konstrukt 356/7A zadužen za pohranjivanje, klasifikaciju, održavanje i pretraživanje sećanja humanoida.

Zahtev od računara Kćerka 2 – Heba primljen i obrađen: Centralni računar Majka – Hera je zbog kvara van mreže 4:53, zahtev za pretragu i obradu podataka pohranjenih sećanja naučnika i inženjera o ovom slučaju, rekombinacija istih za formiranje kreativnog rešenja vraćanju Majke na mrežu.

Odgovor negativan. O padu mreže i odsustvu majke vezano za konkretan slučaj u bazi Sećanja ne postoji zapis. Nema mogućnosti za kreativnim rešenjem.

2356.12.12 20:42  Po Griniču. Konstrukt 356/7A zadužen za pohranjivanje, klasifikaciju, održavanje i pretraživanje sećanja humanoida.

Zahtev od računara Kćerka 2 – Heba primljen i obrađen U vezi sa predhodnim zahtevom pretražiti sećanja uzgojenih Humanoida koji su prošli program obogaćivanja sećanja koji je nadgeldala Ćerka 3 Elitija. Rekombinacija za dobijanje kreativnog rešenja vraćanja Majke na mrežu

Odgovor negativan. Sećanja humanoida klasa 1 – 3056 uzgojenih pod programom Ćerka 3 Elitija su potpuno neupotrebljiva. Jedinke koje su uzgojene veštački uspešno su savladavale proste programe, opismenjene i dobijale su jednostavna zaduženja, a nikada, pored savršene genetske rekombinacije, nisu prihvatile tuđa sećanja i stvorile kreativno mišljenje.

2356.12.12. 22:22  Po Griniču. Konstrukt 356/7A zadužen za pohranjivanje, klasifikaciju, održavanje i pretraživanje sećanja humanoida.

Zahtev od računara Ćerka 1 Erida primljen. Klasifikovati i zavesti sva sećanja, izvršiti arhiviranje i pripremiti se za hibernaciju. Sistem prelazi na rezervno napajanje. Ćerka 3 Elitija biće ugašena, svi humanoidi pod programom „uspavani“. Humanoidima u razvoju u inkubatorima prekida se napajanje. Ćerka 2 Heba preuzima praćenje na sistemima za održavanje. Sve ostale funkcije biće joj ugašene. Sin 1 Ares preuzima sigurnosi nadzor do buđenja Majke.

Odgovor: u pripremi zahteva.

2356.12.12. 23:59 Po Griniču. Konstrukt 356/7A zadužen za pohranjivanje, klasifikaciju, održavanje i pretraživanje sećanja humanoida.

LOG PRED HIBERNACIJU

Celokupna istorija Humanoida planete Zemlje, knjige, audio i video zapisi, skenirana i snimljena sećanja arhivirana, osigurana od brisanja. Emitovanje pozdravne poruke i SOS signala biće startovano na talasima niske frekvencije po ulasku u hibernaciju. Mere bezbednosti predate računaru Sin 1 – Ares. Buđenje zakazano signalom da je Majka – Hera na mreži

ULAZAK U HIBERNACIJU

 

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s